De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Citroenkip met broccoli

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Kipfilets Kipfilet800 g g
Broccoli's Broccoli0,5
Krielaardappelen Krielaardappel250 g g
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge2 el el
Rozemarijn Rozemarijn
Volle melk Volle melk70 ml ml
Tarwebloem Tarwebloem3 el el
Kippenbouillon Kippenbouillon350 ml ml
Citroenen Citroen6 schijfjes schijfje
Peterselie Peterselie
Peper Peper
Zout Zout

Citroenkip met broccoli

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(88)

Bereiding

  1. Snijd de aardappelen in twee en kook ze in gezouten water beetgaar.
  2. Verwarm de helft van de olijfolie in een grote koekenpan. Klop de kipfilets plat en kruid met peper en zout.Bak de filets goudbruin langs beide kanten en voeg de rozemarijn toe. Haal het vlees uit de pan en bedek met aluminiumfolie.
  3. Verwarm de resterende olie en bak de aardappelen goudbruin. Meng de melk met de bloem. Giet de bouillon in de pan. Giet er dan de melk bij en roer even goed door. Voeg de citroenschijfjes en broccoli toe. Kruid met peper en zout. Laat 6 minuten sudderen.
  4. Doe de kip terug in de pan en laat nog eens 4 minuten sudderen. Bestrooi voor het serveren met peterselie.