Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Bladerdeeg Bladerdeeg | 2 vellen vel | |
Confituur
Confituur (Nieuwe oogst: aardbei of rabarber) | 450 g g | |
Eieren Ei | 1 | |
Suiker Suiker | 50 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listConfituurtaart van nieuwe oogst
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Rol één vel bladerdeeg met bakpapier uit op de bakplaat.
- Bedek met confituur tot ongeveer de breedte van een vinger verwijderd van de boord.
- Snijd het tweede vel bladerdeeg in reepjes en leg het gekruist op de confituur.
- Bestrijk het deeg met een geklopt ei.
- Bestrooi met suiker.
- Bak de taart 35 tot 40 minuten op 200 °C.
- Eens afgekoeld is ze klaar om te serveren.