Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Sjalotten
Sjalot (fijngesneden) | 2 | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 2 | |
Wortelen
Wortel (geschild en in blokjes) | 1 | |
Pastinaken
Pastinaak (geschild en in blokjes) | 1 | |
Bladspinazie Bladspinazie | 100 g g | |
Currypoeder Currypoeder | 1 tl tl | |
Paprikapoeder Paprikapoeder | 0,5 tl tl | |
Linzen
Linzen (gespoeld en uitgelekt) | 400 g g | |
Tomatenblokjes
Tomatenblokjes (in blik) | 800 g g | |
Mezzelune
Mezzelune (champignons & ricotta) | 300 g g | |
Groentebouillon
Groentebouillon (1 l = 2 groentebouillonblokjes + 1 l water) | 1 l l | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMaaltijdsoep met linzen
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verhit in een diepe pan een scheutje olijfolie en bak het currypoeder en paprikapoeder even aan. Voeg de sjalotten en de look toe. Bak glazig.
- Voeg de wortel- en pastinaakblokjes, de tomatenblokjes en de bouillon toe. Laat de soep 20 minuten op een zacht vuur koken. Voeg de laatste 5 minuten de linzen en de pasta toe. Schep er de spinazie onder en breng op smaak met peper en zout.
Serveertip: geef er eventueel extra brood of stokbrood bij.