« Terug

Rijkelijke nachoschotel met gehakt

Videorecept

Lekker elke dag

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

30 min.
Bereidingstijd
Niveau
Rijkelijke nachoschotel met gehakt
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 30 min.
  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Bak het gehakt rul in een droge pan. Voeg de paprikakruiden toe en breng verder op smaak met peper en zout. Voeg de rode ui, tomaat, paprika, maïs en de helft van de lente-ui toe en roerbak nog 3 minuten.
  2. Verdeel de helft van het gehaktmengsel over de bodem van een ovenschaal. Leg er de nacho’s op. Verdeel er de rest van het gehakt op. Bestrooi met de chilipeper en de kaas en zet de schaal 10 minuten in de oven.
  3. Werk de nachoschotel af met de koriander en resterende lente-ui en serveer met de zure room."