« Terug

Witte pizza met ricotta en gorgonzola

Videorecept

Lekker elke dag

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

25 min.
Bereidingstijd
Niveau
Witte pizza met ricotta en gorgonzola
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 25 min.
  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de pizzabodem op een met bakpapier beklede bakplaat. Roer de look en de tijm onder de ricotta. Bestrijk de bodem met een laagje ricotta. Kruid met peper en zout. Verdeel er de maïskorels over.
  2. Snij de gorgonzola in dunne plakjes en verdeel over de pizza. Zet de pizza 10 à 15 minuten in de oven.
  3. Haal de pizza uit de oven. Verdeel de rucola over de pizza en bedruppel met olijfolie.