De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gepofte rode uien met balsamicocrème en tijm

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Rode uien Rode ui6
Tijm Tijm6 takjes takje
Balsamicocrème Balsamicocrème6 tl tl
Pecorino Pecorino30 g g
Peper Peper
Zout Zout

Gepofte rode uien met balsamicocrème en tijm

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

1:10 u.
(21)

Bereiding

1. Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de ongepelde uien kruislings in, maar snijd ze niet volledig door. Leg elke ui op een stukje aluminiumfolie en kruid met peper en zout. Rits er de blaadjes tijm over en vouw de folie goed dicht. Leg ze 1 uur in de oven.

2. Maak de pakketjes open en bedruppel de uien met de balsamicoazijn. Serveer meteen