Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Rode uien Rode ui | 6 | |
Tijm Tijm | 6 takjes takje | |
Balsamicocrème Balsamicocrème | 6 tl tl | |
Pecorino Pecorino | 30 g g | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGepofte rode uien met balsamicocrème en tijm
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
1. Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de ongepelde uien kruislings in, maar snijd ze niet volledig door. Leg elke ui op een stukje aluminiumfolie en kruid met peper en zout. Rits er de blaadjes tijm over en vouw de folie goed dicht. Leg ze 1 uur in de oven.
2. Maak de pakketjes open en bedruppel de uien met de balsamicoazijn. Serveer meteen