
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Uien Ui | 1 | ||
Preistengels Preistengel | 1 | ||
Stengels selder
Stengel selder (groene) | 2 | ||
Aardappelen Aardappel | 150 g g | ||
Sperziebonen Sperziebonen | 200 g g | ||
Boter Boter | 70 g g | ||
Tarwebloem Tarwebloem | 1 el el | ||
Witte wijn Witte wijn | 50 cl cl | ||
Water Water | 50 cl cl | ||
Worsten Worst | 200 g g | ||
Zure room Zure room | 3 - 4 el el | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listGroene bonensoep met worst
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Was en snij de groenten in blokjes. Smelt de boter in een grote pan en stoof alle groenten, behalve de aardappelen. Voeg de bloem toe, roer goed om en laat even bakken.
- Giet de wijn en het water bij de groenten. Kruid met peper en zout. Leg een deksel op de pan en laat 10 minuten koken. Voeg de aardappelen en de in plakjes gesneden worst toe. Laat nog een 10-tal minuten koken en werk de soep af met de zure room. Serveer met knapperig brood.