De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Pasta met zeevruchten, tomaten en mozzarella

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Pasta Pasta
(naar keuze)
400 g g
Rode uien Rode ui1
Teentjes knoflook Teentje knoflook2
Olijfolie Olijfolie2 - 3 el el
Kerstomaten Kerstomaat250 g g
Zeevruchten Zeevruchten800 g g
Zure room Zure room4 el el
Lente-uitjes Lente-ui4
Basilicum Basilicum
Mozzarella Mozzarella250 g g
Peper Peper
Zout Zout

Pasta met zeevruchten, tomaten en mozzarella

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(79)

Bereiding

  1. Kook de pasta beetgaar in kokend gezouten water. Snipper intussen de rode ui en knoflook. Fruit beide in de olijfolie, samen met de kerstomaten. Voeg de zeevruchten toe en laat samen stoven. Doe er ook de zure room bij.
  2. Hak de lente-uien en een handvol basilicum fijn. Snij de mozzarella in stukjes.
  3. Giet de pasta af, maar bewaar enkele eetlepels kookvocht. Schep het zeevruchtenmengsel onder de pasta, samen met het kookvocht. Roer goed om en kruid met peper en zout. Werk af met de lente-uien, basilicum en mozzarella. Serveer meteen.