De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Zeebaarsfilet met salsa verde en bonenslaatje

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Zeebaarsfilets Zeebaarsfilet4 stukken stuk
Teentjes knoflook Teentje knoflook0,5
Rode uien Rode ui0,5
Minikomkommers Minikomkommer4 stukken stuk
Kerstomaten Kerstomaat250 g g
Kidneybonen Kidneybonen120 g g
Kikkererwten Kikkererwten130 g g
Peterselie Peterselie
(handvol)
Munt Munt
(handvol)
Koriander Koriander
(handvol)
Azijn Azijn
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Zeebaarsfilet met salsa verde en bonenslaatje

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(56)

Bereiding

  1. Halveer de komkommers in de lengte en snijd in dunne plakjes. Halveer de kerstomaatjes. Snij de rode ui in halve maantjes.
    Mix de munt met de koriander en de peterselie, de knoflook, de azijn en een scheutje olijfolie. Kruid met peper en zout.
  2. Bak de zeebaarsfilets in olijfolie gaar. Kruid met peper en zout. Meng de bonen en de kikkererwten met de komkommer, tomaat, rode ui en de helft van de salsa.
    Verdeel de salade en vis over de borden. Werk eventueel af met extra verse kruiden.