De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Kidsproof spruitjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Spruitjes Spruitjes
(schoongemaakt)
700 g g
Sjalotten Sjalot
(gesnipperd)
1
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geperst)
1
Krielaardappelen Krielaardappel
(gehalveerd)
500 g g
Worsten Worst
(in plakjes)
225 g g
Tapenade naar keuze Tapenade naar keuze
(van zongedroogde tomaten)
4 el el
Olijfolie Olijfolie
Nootmuskaat Nootmuskaat
Peper Peper
Zout Zout

Voor de kids:

Roomkaas Roomkaas150 g g

Kidsproof spruitjes

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(45)

Bereiding

  1. Kook de spruitjes en krieltjes beetgaar in licht gezouten water. Giet af.
  2. Verhit een scheutje olijfolie in een wok of koekenpan en bak de sjalot met de look glazig. Voeg de spruiten en de krieltjes toe en roerbak 5 minuten.
  3. Bak de plakjes worst goudbruin in olijfolie.
  4. Ouders: Schep de tapenade onder de krielaardappelen en spruitjes. Schep er de worst onder. Kruid met nootmuskaat, peper en zout en serveer meteen.
  5. Kids: pureer de krieltjes en de spruiten met de roomkaas. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Schep er de gebakken worst onder. Serveer meteen.