« Terug

Zoetzure hindewok met rijst

Wild

Videorecept

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

20 min.
Bereidingstijd
Niveau
Zoetzure hindewok met rijst
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 20 min.
  1. Kook de rijst gaar zoals vermeld op de verpakking. Snij de hindesteak in hapklare stukken en bak ze rondom goudbruin in hete olie. Kruid met peper en zout. Schep uit de pan.
  2. Snipper de sjalot. Hak de chilipeper fijn. Bak de sjalot met de chilipeper en de geperste look glazig in olie. Voeg de wokgroenten toe en roerbak 5 minuten. Snij de ananas in blokjes en voeg toe. Voeg in delen de spinazie toe en laat slinken. Schep er nu het vlees terug onder.
  3. Voeg de honing, het citroensap en de ketchup toe en roerbak nog 2 minuten verder. Schep het wokgerecht in de borden en werk af met de noten en koriander.
  4. Serveer met de rijst.