Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Stokbroden Stokbrood | 1 | |
Zalm Zalm | 150 g g | |
Gerookte zalm Gerookte zalm | 50 g g | |
Sjalotten
Sjalot (gesnipperd) | 1 | |
Bieslook Bieslook | 1 el el | |
Mosterd Mosterd | ||
Mayonaise Mayonaise | ||
Groene appels Groene appel | 1 | |
Citroensap Citroensap | ||
Radijzen Radijs | 6 stukken stuk | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 0,5 | |
Rucola Rucola | ||
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBruschetta met zalmtartaar
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snij de verse zalm en de gerookte zalm zo klein mogelijk. Meng er het sjalotje, de bieslook, de mosterd, zure room en mayonaise onder. Proef en breng verder op smaak met peper en zout.
- Snij de appel in fijne blokjes en bedruppel met het citroensap. Snij de radijsjes in partjes. Snij de ciabatta in sneetjes en bak ze goudbruin in olijfolie. Wrijf er met het lookteentje even over.
- Beleg de bruschetta met de zalmtartaar. Werk af met wat appelblokjes, radijs en rucola. Bedruppel met olijfolie en serveer meteen.