De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Bruschetta met zalmtartaar

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Stokbroden Stokbrood1
Zalm Zalm150 g g
Gerookte zalm Gerookte zalm50 g g
Sjalotten Sjalot
(gesnipperd)
1
Bieslook Bieslook1 el el
Mosterd Mosterd
Mayonaise Mayonaise
Groene appels Groene appel1
Citroensap Citroensap
Radijzen Radijs6 stukken stuk
Teentjes knoflook Teentje knoflook0,5
Rucola Rucola
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Bruschetta met zalmtartaar

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(118)

Bereiding

  1. Snij de verse zalm en de gerookte zalm zo klein mogelijk. Meng er het sjalotje, de bieslook, de mosterd, zure room en mayonaise onder. Proef en breng verder op smaak met peper en zout.
  2. Snij de appel in fijne blokjes en bedruppel met het citroensap. Snij de radijsjes in partjes. Snij de ciabatta in sneetjes en bak ze goudbruin in olijfolie. Wrijf er met het lookteentje even over.
  3. Beleg de bruschetta met de zalmtartaar. Werk af met wat appelblokjes, radijs en rucola. Bedruppel met olijfolie en serveer meteen.