
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Parkkonijnen
Parkkonijn (in stukken) | 1 kg kg | |
Tarwebloem Tarwebloem | 100 g g | |
Uien
Ui (fijngesnipperd) | 2 | |
Tijm Tijm | 4 takjes takje | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geplet) | 6 | |
Witte wijn
Witte wijn (droge) | 300 ml ml | |
Kippenbouillon Kippenbouillon | 200 ml ml | |
Ansjovisfilets in olijfolie Ansjovisfilet in olijfolie | 4 | |
Groene olijven
Groene olijf (met pit) | 100 g g | |
Tomaten
Tomaat (ontpit en fijngehakt) | 3 | |
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje | ||
Citroenen
Citroen (in partjes) | 1 | |
Olijvenciabatta's Olijvenciabatta | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout | ||
Olijfolie Olijfolie |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKonijn op z'n Italiaans
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 °C. Kruid de bloem met peper en zout en wentel er de stukken konijn door. Bak het vlees in olijfolie langs alle kanten goudbruin. Haal uit de pan.
- Doe de ui, de tijm en de knoflook in dezelfde pot en roerbak 2 minuten. Blus met de witte wijn en breng aan de kook. Voeg de resterende ingrediënten, behalve de ciabatta, het basilicum en de citroen, toe. Leg er het konijn terug bij. Zet het deksel op de pot en zet 1 uur in de oven.
- Werk de stoofpot af met de basilicumblaadjes en geef er sneetjes ciabatta en partjes citroen bij.